Yogawandeling

Op zondagochtend 20 september en/of zondagochtend 4 okt wil ik een yogawandeling organiseren. We zullen dan vertrekken om 9.30 uur vanaf de pannehoef. Nadere details volgen nog. Kosten voor deze 1 1/2 uur durende speciale wandeling zijn € 7,00.

Aanmelden kan via mijn e-mailadres of tijdens de les. Foto's van een eerdere wandeling zie je hieronder.

Yogawandeling juli 2015

Klik op de foto's voor vergrotingen.Workshop "REIS DOOR DE CHAKRA´S MET KLANK EN BEWEGING"

Zondag 5 juni van 13.30 u tot 17.00 u
door Donald Harting en Mieke de Bruijn

Mieke is ervaren yogadocente en geeft yogalessen gericht op de 7 chakra´s
Donald is een ervaren klankschalencoach en tovert prachtige helende klanken uit klankschalen die resoneren met de chakra´s. Voor meer informatie over Donald Harting, zie: www.donaldharting.com
Mantra´s geven hun eigen vibraties en verdieping aan deze beleving
Vanuit deze ervaring gaan we bewegen en geven zo vorm aan de elementen van de chakra´s
Een fantastische ervaring die de chakra´s harmoniseert

Kosten € 18,00
In de pauze wordt er thee/koffie geserveerd met iets lekkers
Locatie: De Blokhut, Kokkestraat 8, Etten-Leur
Telnr: Mieke 0652070261 Donald 0629512375
Klik hier om de flyer met meer informatie te bekijken.

Foto's yogavakantie in Griekenland

Klik op de foto's voor vergrotingen.Yogavakantie in Griekenland

Op 27 juli 2010 tot 3 augustus 2010 organiseer ik samen met Monica Salters een Yoga vakantie in Griekenland. Midden in een stilte natuurgebied op het Griekse vasteland zullen afwisselend yoga en tachilessen gegeven worden. De yogalessen worden door mij verzorgd en zullen gericht zijn op de chakra's. Monica verzorgt de taichilessen. De natuur is hier bergachtig en prachtig. Je zult genoeg tijd overhouden om de omgeving te ontdekken. ook zullen we een yogawandeling organiseren en op plekken met een fascinerend uitzicht yoga beoefenen.

Je verblijft in een prachtig hotel op basis van vol pension. De maaltijden worden verzorgd door Yannis die met locale biologische producten werkt en die de heerlijkste Griekse gerechten op tafel tovert.

De prijs van dit arrangement bedraagt €695,-- op basis van een 2 tweepersoonskamer. Voor een 1-persoonskamer komt een toeslag van €120,--. Dit is inclusief een huurauto en transfer van en naar de luchthaven Ionna of Prevezza. Exclusief een vliegticket. Die kan je evt boeken via www.vliegtickets.nl
Als je interesse hebt, kun je via de site van het hotel het arrangement boeken.

P.S Het hotel zat ook in de serie van herrie in het hotel van Herman den Blijker. Aflevering 6, 20-11-2007. Klik hier om de aflevering te bekijken.